Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zi de marţi plină pentru poliţiştii arădeni de la rutieră

Poliţiştii de la rutieră au împărţit în ultimele 24 de ore un număr record de amenzi şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră. Mai bine de 200 de amenzi au încasat poliţiştii de la şoferii indisciplinaţi din trafic. Un şofer s-a ales cu dosar penal.

Zi de marţi plină pentru poliţiştii arădeni de la rutieră
Comentează 0

Poliţiştii rutieri au aplicat 221 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 85.000 de lei. Dintre acestea, 53 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 168 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Un tânăr de 25 de ani din oraşul Curtici a fost mai ghinionist. Acesta a fost surprins de poliţişti pe strada Spătaru Preda din oraşul Arad la volanul unei maşini. În urma controlului desfăşurat poliţiştii au constat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio cateogrie de autovehicule.Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea uni autovehicul fără permis de conducere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite