Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA, la ultimul meci din play-off pe teren propriu și la 90 de minute de calificare

UTA a început învingătoare penultima săptămână a lunii iulie. Luni, băieții lui Gyuszi Balint au fost pragmatici și au luptat enorm pentru o victorie la Mioveni pe care întreaga suflare roș-albă și-o dorește urmată de încă una, scrie uta-arad.ro. Conform sursei citate, o victorie în fața Rapidului înseamnă promovare matematică pentru UTA. Calculele făcute însă după ultimele rezultate din play-off arată că ar fi suficient şi un singur punct.

UTA, la ultimul meci din play-off pe teren propriu și la 90 de minute de calificare
Comentează 0

Antrenorul principal al roș-albilor nu s-a lăsat însă cuprins de euforia victoriei din runda trecută. „Întâlnim un adversar foarte bun, la fel ca toate celelalte, sunt 3 puncte valoroase puse în joc. Dorim să le câștigăm, iar pentru acest lucru trebuie să fim inteligenți, echilibrați, să arătăm că am învățat din greșeli, să ne îmbunătățim calitatea jocului.  Am arătat că suntem puternici, că suntem capabili să ne adunăm în fața dificultăților. Ne așteaptă un meci dificil, nu ignorăm importanța punctelor, dacă le câștigăm pe toate, înseamnă și promovare matematică. Dar nu ne apasă, dorința noastră este să demonstrăm că în meciul din tur s-a întâmplat un accident nefericit. Legarea victoriilor ne-ar duce la îndeplinirea obiectivului”, a declarat Laszlo Balint.

UTA Arad – Rapid București se dispută astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Motorul. Arbitri: Radu Petrescu (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). Observator: Dan Jiga (Bistrița).

Intrați AICI pentru detalii.

Foto: uta-arad.ro


Scrie un comentariu

trimite