Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA își ia atacant de primă mână: Alexandru Tudorie / UPDATE: Clubul confirmă transferul

UTA este la un pas să înregimenteze un atacant de primă mână. Este vorba despe Alexandru Tudorie, care de-a lungul carierei a evoluat la Oțelul Galați, FCSB, CS U Craiova, Sepsi și Al-Adalh FC, în prima divizie Saudită.

UTA își ia atacant de primă mână: Alexandru Tudorie / UPDATE: Clubul confirmă transferul
Comentează 1

Update 1 Clubul confirmă transferul

Bătrâna Doamnă a confirmat transferul atacantului. „Alexandru Tudorie este, începând de astăzi, noul atacant al UTA-ei. Fostul internațional de tineret al României s-a născut pe 19 martie 1996, la Galați, măsoară 1.92m și vine de la Al-Adalah, din Arabia Saudită. A adunat 209 meciuri în Superligă pentru FC Voluntari, Universitatea Craiova, Steaua București, Oțelul Galați și Sepsi OSK. În prima ligă a României a marcat de 52 de goluri și a oferit 10 pase decisive. A mai evoluat în carieră pentru Arsenal Tula, în Rusia. În total a adunat 28 de meciuri la naționalele de juniori și tineret ale României. A câștigat trei Cupe ale României în trei sezoane consecutive între sezoanele 2020/2021 și 2022/2023. Mai are în palmares o Cupă a Ligii, cu Steaua București, și o Supercupă a României, cu Sepsi OSK. Îi urăm bun venit și la cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului.


În ceea ce privește echipela naționale, Tudorie a jucat la selecționatele U 17, U 19 și U 21.

Informația cu privire la transferul lui Tudorie a fost dată publicității în cadrul podcastului Fanatik, realizat de Horia Ivanovici. Se pare că cele două părți vor semna o înțelegere valabilă un an și jumătate, principalul Mircea Rednic insistând pentru aducerea fostului atacant al Stelei lui Becali. 

În încheiere mai trebuie spus că de serviciile lui Tudorie au fost interesați și cei de la Dinamo. 

Sursa foto: Facebook Alexandru Tudorie

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite