Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA are viitor. Ştim ce să facem cu el? "Suntem mulțumiți de băieți"

UTA are viitor. Ştim ce să facem cu el?
Comentează 0

În urmă cu un an UTA cucerea Cupa României la categoria U19. Ieri alb-roşii au cedat trofeul Viitorului din Constanţa, după un joc însă de la egal la egal, şi finalizat la penlatyuri. Viitorul s-a impus cu 6-4, dar s-a demonstrat încă o dată că Bătrâna Doamnă are...viitor. Numai cei din conducerea clubului să ştie ce să facă cu el.

„Nu am avut prospețime, sau cel puțin nu la nivelul adversarilor de azi. Terminăm un sezon foarte solicitant, cu jucătorii noștri luptând pe 4-5 fronturi, campionat și cupă la juniori, Liga 2-a și Liga 3-a, ba chiar și Liga 4-a unii dintre ei. Sigur, nu ți-este totuna când pierzi o finală, un trofeu, dar, ajungând la penalty-uri, era clar că se poate întâmpla orice. Eu și colegii mei din staff suntem mulțumiți de băieți, chiar îi felicităm și pentru joc. Să nu uităm că am jucat cu echipa ce a participat în acest sezon în Youth League și, zic eu, ne-am ridicat la nivelul ei”, a spus Cristian Păcurar, care conduce destinele UTA-ei Under 19 alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

Să ami spunem că utiștii Sebastian Mara și Adi Petre au luat și două titluri speciale, cele de portarul și golgheterul finalei.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite