Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR Arad, sau cronica unei candidaturi câștigate

USR Arad, sau cronica unei candidaturi câștigate
Comentează 2

În dimineasța zilei de sâmbătă, 21 septembrie, în sala mare a Teatrului Clasic ”Ioan Slavici” s-au adunat delegații USR Arad, cu scopul a organiza alegerile preliminare în vederea desemnării candidatului ce va participa la ”localele” din 2020, pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Arad.

La aceste alegeri interne (preliminare) au fost invitați să asiste și reprezentanți ai USR Timiș, mai precis senatorul Nicu Fălcoi și președintele USR Timiș, Cristian Moș. Au fost de asemenea prezenți în sală (și s-au implicat activ) senatorul Adrian Wiener și eurodeputatul Vlad Botoș.

În această ultimă rundă s-au aliniat pe scena TCIS următorii șapte candidați: Ramona Morjan, Alexandru Paveloiu, Mircea Pereș, Dan Sfărăilă, Ion Stan, Cosmin Țibulcă și Sergiu Vlad. Ei au fost selectați în urma unor runde anterioare, unde trebuiseră să-și expună public  ideile și proiectele sub forma unor eseuri.

Desigur, în urma acestor confruntări, transmise de altfel cu promptitudine în direct pe Facebook, delegații la alegerile preliminare de astăzi și-au făcut în mare o părere despre potențialul fiecăruia dintre candidați, așa că numele cel mai pomenit în culisele teatrului înaintea votului final era acela al deputatului Sergiu Vlad. Care, după numărarea celor 72 de voturi rămase valide, și-a adjudecat victoria cu un procent de 67%.

”A fost o mare onoare să fiu ales de către colegii mei, dar este o și mai mare responsabilitate, pentru că urmează o bătălie foarte grea. Dar având alături echipa USR Arad, colegii, prietenii, sunt sigur că vom învinge, vom face treabă și în patru ani acest județ va fi USR Arad și toată lumea își va dori să aibă un primar de la USR și, desigur, și Consiliul Județean va fi tot USR”, și-a anunțat deputatul Sergiu Vlad, candidatul USR la primăria municipiului Arad, intențiile.

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (218)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite