Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un PLUS fără valoare! Decența și bunul simț lipsesc!

Din nou „soldații” înregimentați în coaliția USR-PLUS dau dovada că nesimțirea poate/sau sigur și prostia fac parte din statut. Toată lumea greșește față de ei, dar ei sunt imaculați. Acuzații aduse la orice eveniment organizat de administrația arădeană cum că ar fi politizate, cum că ar fi doar interese...bla, bla. 

Un PLUS fără valoare! Decența și bunul simț lipsesc!
Comentează 1

Iată că ieri, la Târgul de Crăciun, eveniment organizat de Primăria Arad împreună cu Centrul Municipal de Cultură, pentru destinderea și buna dispoziție a arădenilor într-o atmosferă de sărbătoare și bună dispoziție, totul a fost frumos până când și-au făcut apariția „în haită”, mai multe persoane, o gașcă portocalie cu însemne mari pe spate, PLUS. Au distribuit baloane și ce să vezi, portocale la lumea care participa la evenimente. Clar că asta nu e politizare, în viziunea celor care au un singur neuron și fac parte din această formațiune politică intitulată PLUS. 
Problema e că nu i-a invitat oficial nimeni în această locație, iar la „Târgul de Crăciun” participanții nu vin să facă politică, ci să se simtă bine, să bea un vin fiert şi să guste din tradiționalele bunătăți de sezon.
Asta dovedește clar lipsă de bun simț, lipsă de caracter „calități” pe care chiar președintele Vlad Botoș le are. Atunci cum să ceri mai mult de la membrii din coaliție, adică de la PLUS. E ridicol!

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite