Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un consilier local USR este acuzat că a bătut un consătean

Un consilier local USR Vladimirescu, Raul Rareș Duca, este acuzat că ar fi bătut un localnic din comună, iar polițiștii arădeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptă. 

Un consilier local USR este acuzat că a bătut un consătean
Comentează 0

Totul s-ar fi petrecut pe un câmp din extravilanul comunei Vladimirescu, unde consilierul i-ar fi tras un cap în gură unui bărbat, care dealtfel ar fi intrat în posesia unui certificat medico-legal vizavi de agresiunea suferită. 

Consilierul USR susține că e șantajat și amenințat

El a spus că aș fi intrat pe parcela dânsului unde am călcat lucerna cu ATV-ul. Nici vorbă de așa ceva, eu am mers pe un drum comunal, am și dovezi foto care arată că m-am oprit lângă niște copaci tăiați, am făcut poze și am trimis către colegii de la mediu. Într-adevăr, a venit un bărbat care a început să mă amenințe și să mă bruscheze, iar mai târziu am fost amenințat de niște membrii ai familiei lui, persoane cunoscute în lumea interlopă, care mi-au spus că dacă nu le dau bani, vor spune că l-am bătut pe un verișor de-al lor. În urmă cu patru luni, aceleași persoane au pătruns în curtea casei mele încercând să fure mai multe bunuri. Nu au depus însă plângere la Poliție pentru că au tot așteptat să le dau bani, dar m-au amenințat că mă vor distruge public spunând că am agresat-o pe presupusa victimă”, ne-a mărturisit Raul Rareș Duca. 

Ce spune Poliția

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptă, fiind demarate cercetările în acest caz. „În urma apariției pe un grup de social media, în ziua de 2 octombrie a.c., a unor informații legate de o agresiune, polițiștii din Vladimirescu s-au sesizat din oficiu, pentru lovirea sau alte violențe, urmând ca din cercetări să reiasă starea de fapt, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Până la această oră, nu a fost depusă o plângere penală cu privire la faptă”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite