Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tramvai transformat în... dormitor de un om al străzii bine abţiguit

Poliţiştii locali au fost anunţaţi, ieri seară, în jurul orei 19:45, de la dispecerat că în tramvaiul cu nr.18 B care se afla în stația din zona Teatru se află o persoană a străzii de sex masculin, probabil în stare de ebrietate.

Tramvai transformat în... dormitor de un om al străzii bine abţiguit
Comentează 0

„Ajunși la fața locului, polițiştii locali au constatat faptul că persoana în stare de ebrietate care se afla intinsă pe jos în mijlocul de transport în comun este numitul C.C.T. .

Aceştia au verificat care este starea bărbatului, l-au întrebat dacă se simte rău sau dacă are nevoie de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat orice fel de ajutor.

Cu toate acestea oamenii legii l-au ajutat să se ridice şi l-au însoțit în stația de tramvai unde a fost așezat pe bancă și s-a constatat că se afla în stare de ebrietate.

Ulterior bărbatul s-a ridicat și a părăsit zona fără a avea nevoie de ajutor. În ultimii ani, respectivul a mai fost condus de patrulele de poliție locală la UPU, atunci când starea sa fizică sau psihică erau mai afectate. Aceste intervenții se repetă zilnic în stații de transport în comun, condominii, parcuri, pe trotuare, în proximitatea centrelor comerciale și a locurilor de joacă, la solicitarea cetățenilor sau a instituțiilor partenere”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: captură video Poliţia Locală

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite