Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

I-a aplicat o bătaie „soră cu moartea” și l-a abandonat în șanțul de pe marginea drumului

Tentativă de omor la Zimandu Nou. Doi bihoreni și-au împărțit pumni și picioare până când unul dintre ei a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, abandonat de agresorul său. Conflictul care a degenerat rapid de la o neînțelegere la agresiune fizică a izbucnit între doi bihoreni care au venit în Arad la muncă. Bărbatul de 47 de ani i-a „administrat” o bătaie soră cu moartea, lovindu-l în repetate rânduri cu pumnii și picioarele pe conaționalul de 35 de ani.  

I-a aplicat o bătaie „soră cu moartea” și l-a abandonat în șanțul de pe marginea drumului
Comentează 0

Se pare că bărbatul a fost găsit în șanț de persoanele care treceau prin zonă. 

Deși inițial fapta a fost cercetată sub infracțiunea de loviri sau alte violențe, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor, în urma eliberării certificatului medico-legal și a altor considerente legale. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Am dispus schimbarea încadrării juridice în tentativă la omor și astăzi îl vom prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat procurorul de caz Pavel Palcu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. 

Bărbatul riscă să rămână 30 de zile după gratii, în urma agresiunii administrate, dar judecătorul va decide dacă îl lasă în libertate sau nu. 

Agresiunea a avut loc la mijlocul lunii octombrie. 


Scrie un comentariu

trimite