Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Suspans în Guvern privind decizia în cazul DNA. Tudorel Toader iese la rampă la ora 18:00

Premierul Dăncilă nu a suflat nicio vorbă despre discuția cu ministrul Tudorel Toader, deși, miercuri, spunea că îi va solicita ministrului o declaraţie publică privind Direcţia Naţională Anticoruptie, după ce instituţia a fost acuzată că fabrică probe. Ministrul Toader și-a scurtat vizita în Japonia, la solicitarea premierului, pentru a anunța o decizie în cazul DNA. Acesta urmează să facă declaraţii în această seară, la ora 18:00.

Suspans în Guvern privind decizia în cazul DNA. Tudorel Toader iese la rampă la ora 18:00
Comentează 0

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a mai declarat, miercuri seară, că nu are niciun motiv să demisioneze pentru că a respectat legea, iar întrebată despre o posibilă decizie de revocare a sa, ea a răspuns că "ministrul Justiţiei ştie ce criterii are în vedere, dacă are în calcul această variantă".

"Nu ştiu despre ce raport e vorba, nu am avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei, singura a fost la CSM când s-a dezbătut raportul de control care a fost făcut de IJ în cursul anului trecut. De atunci, nu am mai vorbit, nu mi s-au solicitat nicio informare sau date din activitatea DNA", a spus Codruţa Kovesi, întrebată despre raportul lui Tudorel Toader.

Alte subiecte pe Realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite