Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Şi luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă” la retur: „O să vedeţi ce se va întâmpla la retur” vs. „O să fie vai de mama lor”

„Şi luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă” la retur:  „O să vedeţi ce se va întâmpla la retur” vs. „O să fie vai de mama lor”
Comentează 0

Meciul tur al barajului de promovare-menţinere în Liga I, de ieri, de la Timişoara, câştigat de Poli cu 2-1 în faţa UTA-ei, s-a lăsat cu un uşor scandal. La declaraţiile de după joc Ionuţ Popa, antrenorul timişorenilor s-a arătat indignat de maniera de arbitraj a lui George Găman, încăierându-se verbal cu ehnicianul arădenilor, Laurenţiu Roşu. Şi uite aşa, după acest episod au început ameninţările pentru returuld e joi de la Şiria. „Şi luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă neicusorule”, preconizându-se nu un spectacol, ci probabil ruperi de oase cu răzbunări care mai de care. Pentru că, nu-i aşa?, fotbalul mioritic nu ma e de mult un spectacol...

"Trebuia să avem 7-0 la pauză, dar nu s-a întâmplat asta pentru că am ratat enorm de mult, suntem nişte fraieri. O să vedeţi ce se va întâmpla la retur, câte o să le dăm acolo. 4 sau 5-0 le dăm acolo. Cum să mă tem de ei? Hai, dom’ne, au ajuns o dată la poarta noastră şi au dat un gol. E adevărat că am ratat foarte mult, dar arbitrajul a fost unul care a lăsat de dorit", a mai spus Popa.

"Trebuie să recunoaştem că am avut şi noroc, pentru că au ratat foarte mult, dar la Arad va fi altceva, sunt sigur. Avem un public care ne împinge de la spate din primul până în ultimul minut. Vă zic de pe acum că o să fie vai de mama lor la Arad! Vai de mama lor!", a declarat mijlocaşul UTA-ei, Sorin Strătilă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite