Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost “Tunning & Autoshow 2019 by LSUAV Arad”

Și a fost “Tunning & Autoshow 2019 by LSUAV Arad”
Comentează 2

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei din Liga Studenților din cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad, încă o dată un eveniment „bombă”.

De data aceasta este vorba despre evenimentul de sâmbătă, 8 Iunie, în parcarea Brico Depot,. unde liniștea nu a fost punctul forte.  Asta pentru că au bubuit tobele mașinilor și muzica a răsunat din difuzoare.

“Tunning & Autoshow 2019 by LSUAV Arad” s-a desfășurat pentru al X-lea an consecutiv și s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului prin diferite modele de mașini și diferite probe eliminatorii, care de care mai interesante.

Numărul participanților și al vizitatorilor a crescut de la an la an, ajungând la un număr considerabil de mare. Anul acesta juriul a fost format din experți în domeniu, iar iubitorii de mașini au venit din mai multe orașe pentru a-și “etala bijuteriile”.

Unul dintre organizatorii evenimentului, președintele Ligii Studenților din UAV Arad, Manciu Emilian, ne-a mărturisit: “Suntem mândri că proiectul crește de la an la an, ajungând la cea de-a 10-a ediție. Deși avem destulă experiență în organizarea evenimentului, fiecare ediție este pentru noi o provocare, deoarece în fiecare an încercăm să aducem ceva nou și inedit. Pe lângă probele cunoscute déjà, de data aceasta am introdus TOP 20 BEST CAR, care s-a bucurat de un real success. Considerăm că a fost o ediție reușită atât pentru noi ca organizatori, cât și pentru participanți și abia așteptăm să punem în aplicare idei noi pentru anul viitor” .

 

Brigitte Farcașiu

(studentă jurnalism)

Foto: Carmen Veină

 

 

Galerie foto (203)


Scrie un comentariu

trimite