Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Show total la Balul Balurilor 2022

Show total la Balul Balurilor 2022
Comentează 0

După o pauză de doi ani evenimentul Balul Balurilor a revenit în peisajul arădean.
Joi seara, Teatrul Clasic “Ioan Slavici” , Arad s-a transformat, pentru aproximativ două ore, într-un “studio TV” în care, cei mai frumoși boboci arădeni au făcut un show electrizant.
Gazda evenimentului, apreciatul și inepuizabilul actor Zoltan Lovaș, i-a perindat pe concurenți printr-o serie de “emisiuni tv”. Boboci au dansat, au cântat, s-au întrecut în probe de îndemânare, au râs, toate acestea într-un mod captivant și energic care a făcut deliciul unei săli pline și foarte implicate. Dansatorii de la Doma Art Style au încheiat “TV show-ul” cu un moment coregrafic care a fost în egală măsură emoționant, actual, colorat și dinamic.  
Câștigătorii premiului oferit de arq.ro, Miss și Mister Q, au fost Clarisa Lungu și Axente Rareș   de la  Colegiul de Arte “Sabin Drăgoi” care au fost votați de către cititorii site-ului nostru.
Piroș Security a oferit un premiu special lui Patrik Reinicz de la Colegiul Economic.
Juriul balului a fost compus din:  
Marius-Sorin Göndör - Inspector şcolar general, ISJ Arad;
Nadina Iosim – Consilier juridic CMCA;
Roxana Sabău – Actriță Teatrul Clasic Ioan Slavici, Arad.
Georgiana Greluș – Antrenor Fitness Activ Club;
Larisa Moț – Miss Boboc 2019;
Rareș Tomoiagă – Mister Boboc 2019;
Adeline Antonia  Varga – Președinte juriu.
Decizia juriului, cumulată cu votul publicului a fost ca titlurile de Miss și Mister Balul Balurilor 2022 să meargă către Melania Balint și Tudor Bontea de la Colegiul Național “Preparandia – Dimitrie Țichindeal”.

După spectacol, petrecerea s-a mutat la AOA Garden cu Dj Mike Kross.
Întreg evenimentul a fost unul care merită aprecieri și felicitări adresate atât protagoniștilor cât și organizatorilor care , din câte am aflat, au avut la dispoziție doar 10 zile pentru punerea în scenă a acestui bal.
Bobocii participanți: Frunză Sofia și Lauric Raul, Brata Melisa și Kocsis Alexandru, Pârvulescu Delia și Cocea Oliver, Bordianu Natalia și Chiriac Andrei, Lungu Clarisa și Axente Rareș, Boloș Ana Maria și Fircoi Beniamin, Balint Melania și  Bontea Tudor, Dulovecz Sarah și Reinicz Patrik.
Conceptul și coregrafia balului: Maura și Dorian Cosma.
Coordonatori : Andreea Piroș și Vlad Medriș.
Organizatori principali Asociația Doma Art Style, Centrul Municipal de Cultură Arad în parteneriat cu Piroș Security, Jpdl Events și AOA Garden.
Organizatori din rândul elevilor: Sarca Bianca Gabriela, Farcaș Rafaela, Deznan Sasha, Iovescu Paula, Brade Alexandru Horia, Raț Daria Ioana, Vedinaș Laura, Istrate Ingrid Maria, Panfil Rebeca Alice, Nechifor Bianca Nicoleta.
Sincere felicitări tuturor!

Galerie foto (537)

Articole asemanatoare