Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Plângeri penale după ce acest individ a agresat un polițist arădean și doi jurnaliști

Jurnaliștii agresați de unul dintre ocupanții mașinilor implicate în accidentul în lanț produs pe autostradă, între Pecica și Arad, au fost chemați la Poliție pentru a da declarații.

FOTO | Plângeri penale după ce acest individ a agresat un polițist arădean și doi jurnaliști
Comentează 9

Nu doar jurnaliștii ProTV și TVR au fost loviți și înjurați de un bărbat de etnie romă, ci și un polițist de la Brigada Autostrăzi. Conform martorilor, acesta nu a fost lovit, ci agresat verbal, fiind înjurat în timp ce se afla în misiune la locul tragediei în care a murit un om și au fost răniți grav alți trei.

La sediul Poliției Pecica, care se ocupă de cercetările în acest caz, au fost chemați trei jurnaliști arădeni, unul fiind martor, pentru a da declarații.

Reporterul TVR Vasile Obșitoș, unul dintre cei doi care a încasat palme și pumni, a anunțat că va depune plângere împotriva agresorului. La fel ar urma să facă și polițistul.

Vă amintim că, marți, reporterii ProTV și TVR, ajunși primii la locul accidentului de pe autostrada A1, au fost agresați de romi care se aflau în autoturismele implicate în carambol. Aceștia sunt din Giurgiu și veneau din Anglia acasă de sărbători. Cei care nu au fost răniți în coliziune au sărit să-i bată pe jurnaliști. Atât reporterul ProTV cât și cel de la TVR au fost loviți de un rom, care a vrut să le ia camerele și să le distrugă, pentru ca imaginile să nu ajungă în presă.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite