Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ho, Ho, Ho, vine Crăciunul, la Şcoala Gimnazială Bîrsa! (FOTO)

Dacă-n fiecare zi , Crăciunul ar veni, Ce bucurie ar fi  !

Ho, Ho, Ho, vine Crăciunul, la Şcoala Gimnazială Bîrsa! (FOTO)
Comentează 0

Cu atenţie şi gingăşie am pregătit în pragul acestei ierni serbarea pentru vizita mult aşteptată a celui mai iubit moş . Poveştile de iarnă sunt menite să aducă atmosfera de sărbătoare din lumea magică a Crăciunului.

Aşadar joi, 20.12.2018, la Şcoala Gimnazială Bîrsa a avut loc Serbarea de Crăciun -,,Ho, Ho, Ho,  vine Crăciunul!”  în care s-au prezentat colinde, scenete, poezii,  şi dansuri specifice Sărbătorii Crăciunului. Chiar dacă sania cu care s-a deplasat Moş Crăciun a avut ,, pană”, băieţii  şi fetele şcolii l-au ajutat să-şi îndeplinească misiunea de a ajunge la timp pentru a împărţi cadourile mult râvnite, prin cele prezentate la serbare. Copiii s-au distrat peste măsură dar  totodată  ne-au reamintit  însemnătatea sărbătoririi Crăciunului.  Răbdarea, perseverenţa şi  originalitatea răspunsurilor date de către cei mici, nu au putut decât să ne încânte auzurile, atât dascălilor cât mai ales părinţilor şi invitaţilor, care nu-i credeau atât de dezinvolţi pe cei mici .

Brăduţul înalt şi bogat împodobit cu lucrări realizate de  către elevii şcolii , a primit  cu bucurie sub ramurile sale cadourile aduse de Moş Crăciun, ajutat fiind de Primăria Comunei Bîrsa . Deoarece fiecăruia i s-a cuvenit câte un cadou , cei mai mici dintre ei  au fost nevoiti sa apeleze la ajutorul părinţilor, bunicilor, fraţilor pentru a putea ajunge cu el acasă. Nici pe cadrele didactice şi cadrele didactice auxiliare nu le-a uitat moşul, beneficiind şi aceştia de câte un cadou din partea lui.

Pe această cale dorim să mulţumim încă o dată  conducerii şcolii şi a primăriei din comuna noastră,cadrelor didactice,  părinţilor şi elevilor pe care îi coordonăm , dorindu-le tuturor   să le fie viaţa ca o zi de Crăciun, cu bucurie în suflet si multă sănătate din parteaTatălui Ceresc  .

,, Sărbători fericite şi un an nou plin de bucurii!

 Cons. ed. Prof.înv.pr. Lucaci Patricea

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare