Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sandu Babasan: Blugento este platforma ecommerce care pregătește de la început magazinele online pentru a vinde

Comertul electronic a devenit pentru cea mai mare parte de oameni un stil de viata avand in vedere ca magazinele fizice pierd din ce in ce mai mult teren in fata magazinelor online. Internetul reprezinta in conditiile actuale un mediu cu un foarte mare potential pentru comert, fapt pentru care zilnic se lanseaza un numar mare de magazine online peste tot in lume.

Sandu Babasan: Blugento este platforma ecommerce care pregătește de la început magazinele online pentru a vinde
Comentează 0

Lansarea unui proiect online si in special a unui magazin online reprezinta o decizie destul de dificil de luat avand in vedere ca nu exista niciun fel de element care sa garanteze succesul in online, asa cum de altfel nu exista nici in offline o siguranta. Cu toate acestea insa, obtinerea unui succes in online este un lucru care poate fi obtinut mult mai usor, prin luarea celor mai bune decizii in ceea ce priveste alegerea platformei ecommerce dar si a serviciilor de promovare.

Platforma ecommerce este una dintre alegerile care au o importanta aparte avand in vedere ca aceasta joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionalitatea site-ului si modalitatea in care un utilizator interactioneaza cu magazinul. Blugento este o platforma ecommerce bazata pe Magento care vine la pachet cu o serie de avantaje si care pregateste inca de la inceput magazinele online pentru a putea vinde. Alegerea acestei platforme mai inseamna totodata si un alt cumul de avantaje precum:

Flexibilitate.

Blugento este o platforma care poate integra in cadrul unui magazin online o gama larga de functii care care asigura magazinului o functionalitate exceptionala, dar care in acelasi timp furnizeaza si utilizatorului toate functiile necesare, astfel incat acesta sa se poata bucura de o experianta de navigare cat mai placuta. Blugento este o platforma foarte flexibila in acest sens, gratie faptului ca in cadrul acesteia sunt integrate o varietate de servicii localizate, precum solutiile de plata si cele de curierat care sunt foarte importante pentru orice magazin din orice domeniu de activitate.

Design personalizat.

O platforma ecommerce flexibila ofera posibilitatea webmasterilor de a-si personaliza magazinul dupa bunul plac sau in functie de specificil magazinului. Prin alegerea unor astfel de platforme, se poate uita complet de clasicele template-uri care sunt limitate si care sunt depare de a permite utilizatorilor sa-si personalizeze magazinul intr-un mod in care sa ii incante si pe cei care aleg sa navigheze pe site. Blugento este o platforma care permite un grad ridicat de personalizare, astfel ca, orice administrator poate aduce o nota persoala magazinului propriu.

Servicii de suport profesionale.

Serviciile de suport joaca un rol foarte important in ceea ce priveste evolutia armonioasa a unui magazin online. Chiar daca problemele la acest nivel sunt destul de rare, este totusi recomandat ca serviciile de suport sa fie intotdeauna la cele mai inalte standarde si sa raspunda de fiecare data cu promptitudine la solicitatarile care apar in randul clientilor. In ceea ce priveste Blugento, serviciile de suport sunt complet gratuite si specialistii vor incerca sa gaseasca intotdeauna, cele mai bune solutii pentru fiecare administrator de magazin in parte.


Scrie un comentariu

trimite