Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Să mai şi râdem: A apărut un nou tip... de văduve, VĂDUVELE VIRGINE

Da, aţi citit bine şi nu este niciun fel de păcăleală, cel puţin nu din partea noastră. Văduvele virgine sau virginele văduve au apărut pe Facebook, reţeaua lui Mark Zuckerberg, care a devenit atât de obsedat de corectitudinea politică încât nici nu îţi trece prin gând când îţi şterge postările sau îţi suspendă contul. Au păţit-o mulţi, dar văduvelor virgine le prieşte mediul...

Să mai şi râdem: A apărut un nou tip... de văduve, VĂDUVELE VIRGINE
Comentează 0

Potrivit unei aşa-numite Roma Milligan, care şi-a găsit şi ea un adăpost pe Facebook, „Există femei care sunt încă virgine, iar unele dintre ele sunt văduve.” Foarte tare, a fost prima mea reacţie, apoi am citit continuarea şi am aflat că nu numai că sunt virgine, dar văduvele cu pricina au şi între 25 şi 45 de ani. Senzaţional! Dar în zilele noastre, la vârsta asta... Dar cel mai interesant a fost să aflu că de fapt văduva ar fi prietenul (nu prietena ta) tău.

Şi la fel de senzaţional a fost să văd că o reţea de socializare ca Facebook nu a şters profilul înainte de a fi fost creat. Probabil nu a fost considerat subversiv, cum sunt considerate ştirile din presa on-line şi activitatea jurnaliştilor care mai postează pe acolo.

Se pare că mai nou, băgătorii de seamă de ai reţelei au simţul umorului şi au decis să permită oricui să-şi facă, zilele acestea, de cap. Nu de alta, dar astăzi e 1 Aprilie. Aşa că, dragi internauţi, puteţi posta tot ce credeţi că merită, tot ce până mai ieri afecta sensibilităţile şi pudibonderia unui sistem destul de defect, pentru care culorile nu mai sunt simple culori, pentru care adevărul contează mai puţin decât forma pe care o îmbracă informaţia şi pentru care turnătoria (mai nou i se spune raportare) este la loc de cinste.

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, dar VĂDUVELE VIRGINE chiar au apărut pe Facebook, după cum se poate vedea în galeria foto.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite