Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a sinucis aruncându-se cu mașina în lac la Ghioroc (Foto-Video)

S-a sinucis aruncându-se cu mașina în lac la Ghioroc (Foto-Video)
Comentează 6

În seara de marți, 30 ianuarie, în jurul orei 23,00, localnicii au văzut cum conducătorul unui VW Passat accelerează pe segmentul de drum ce se bifurcă din șosea, ducând spre Lacul Ghioroc și sare cu autoturismul în apă. Ulterior s-a aflat că este vorba despre un localnic, mai exact un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Covăsânț și care, pe fondul unei certe violente cu nevasta, ce se pare că nu fusese de acord cu faptul  că soțul  cumpărase un TIR, a hotărât să termine cu lumea aceasta și a plonjat în undele lacului. Alertați imediat pompierii de la ISU Arad și Poliția Județeană s-au deplasat la fața locului și au început căutările, însă până la ora 4,00 dimineața nu a putut fi găsită decât mașina, dusă de curenți la aproximativ 20 de metri de mal. Cercetările vor fi continuate astăzi (miercuri) la lumina zilei, în speranța că va fi găsit și cadavrul sinucigașului.

”În acestă seară polițiștii au fost sesizați prin serviciul de urgență 112 despre faptul că un bărbat de 42 de ani din Covăsânț, în timp ce se afla la volanul propriului autoturism pe malul lacului Ghioroc, a sărit în lac, scufundându-se apoi 20 - 25 de metri. În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment tragic”, după cum ne-a relatat din partea IJP inspector principal Lorena Radu.

Iată și punctul de vedere al ISU Arad, expus de către maior George Pleșca: ”A intervenit Detașamentul de pompieri Arad cu trei autospeciale, autospecială descarcerare grea, autospecială de scafandri cu barcă și echipajul de scafandri și autospecială de muncă operativă. S-a executat o misiune de căutare a unei persoane posibil înecate în lacul Ghioroc, nu a fost găsită victima, Cu ajutorul echipajului descarcerare grea și un sprijin din partea colegilor de la poliție s-a reușit scoaterea autoturismului din Lacul Ghioroc și începând de mâine dimineață se vor relua căutările cu echipajul de scafandri pentru a se găsi și posibila victimă.”

 

Vasile Zărăndan

P.S. În articolul post azi-noapte (la ora 5,00)  scriam (conform unei informații primite pe „surse”) că sinuciderea a fost declanșată de o ceartă cu soția, asupra unui TIR cumpărat de curând și azi-dimineață ”o parte a presei locale” și anume aceea care nu se duce la evenimente, ci doar compilează de pe alte site-uri, a  repetat papagalicește știrea ! Oare dacă aș fi scris că s-au certat asupra unui cățel (fie el și de rasă) ”acea parte a presei” ar fi procedat la fel? Întreb numai!

Galerie foto (169)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite