Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REPORTAJ / Arad: Călători acoperiţi cu pături într-un tramvai interurban, din cauza frigului din vagoane

Călătorii care circulă cu tramvaiul pe linia interurbană Ghioroc-Arad, ce leagă şase localităţi, sunt indignaţi de condiţiile pe care le au de o săptămână, cu temperaturi negative în vagoane, ei fiind nevoiţi să se acopere cu pături, să îşi pună perne pe scaune, să poarte fulare şi căciuli, pentru a rezista călătoriei care durează peste o oră. Conducerea Companiei de Transport Public Arad recuoaşte situaţia, susţinând că cele patru aeroterme din vagoane nu fac faţă gerului, scrie News.ro.

REPORTAJ / Arad: Călători acoperiţi cu pături într-un tramvai interurban, din cauza frigului din vagoane
Comentează 2

Arad este considerat oraşul cu cea mai dezvoltată reţea de tramvaie din România, după Bucureşti, pentru că acoperă toate cartierele şi are inclusiv o linie interurbană, respectiv cea care leagă municipiul de comuna Ghioroc, pe o distaţă de 25 de kilometri.

Călătorii de pe acest traseu interurban, care face legătura între localităţile Arad, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Sâmbăteni şi Ghioroc, sunt în special navetişti ce lucrează în fabrici din zona industrială a municipiului. Ei reclamă că, de o săptămână, sunt nevoiţi să suporte condiţii grele în timpul călătoriei cu tramvaiul, din cauza frigului.

Miercuri dimineaţă, tramvaiul a plecat din staţia Ghioroc la ora 05,10, în prima cursă spre Arad, cu zeci de muncitori. Pe traseu, în celelalte staţii, au mai urcat zeci de călători, în total fiind peste 120 de oameni în vagoanele cu temperaturi negative şi cu ferestre care îngheţau în mers, pe interior. 

CITEȘTE CONTINUAREA ȘI VEZI FOTOGRAFII PE NEWS.RO

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite