Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prigojin - executat în mod spectaculos? Avionul în care se afla s-a prăbuşit şi el ar fi murit; mercenarii săi ameninţă acum Kremlinul

Evgheni Prigojin ar putea fi printre victimele unui accident aviatic. Presa rusă anunță că avionul în care s-ar fi aflat liderul grupării Wagner s-a prăbușit. În urma accidentului, 10 persoane au murit. Potrivit BBC, inclusiv Prigojin ar fi murit. Și presa rusă arată că șeful mercenarilor se afla la bordul aeronavei, scrie realitatea.net.

Prigojin - executat în mod spectaculos? Avionul în care se afla s-a prăbuşit şi el ar fi murit; mercenarii săi ameninţă acum Kremlinul
Comentează 0

Un avion privat care se pare că îl transporta pe șeful Wagner, Evgheni Prigojin, s-a prăbușit în Rusia, anunță publicațiile internaționale. În aeronava care a explodat s-ar fi aflat și mâna dreaptă a lui Prigojin, Dmitri Utkin.

Ministerul rus al Situatiilor de Urgență, citat de publicatia rusa Baza: Avionul în care se afla Evgheni Prigojin zbura de la Moscova la Sankt Petersburg. La bord se aflau 10 persoane, inclusiv trei membri ai echipajului.

Intraţi AICI pentru detalii.

Potrivit unor surse, accidentul aviatic ar fi fost provocat... de o rachetă antiaeriană care ar fi lovit aparatul de zbor, semn că rebelul şef al mercenarilor Wagner ar fi fost executat în mod spectaculos de oamenii lui Putin.

Grupul Wagner, cunoscut pentru implicarea sa în conflicte internaționale și pentru legăturile cu Kremlinul, a postat un mesaj pe platforma de socializare Telegram, în care direct și deschis îi suspectează pe oficialii Kremlinului, cu Putin în frunte, că ar fi responsabili pentru o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Prigojin.

Amenințarea menționează că, în cazul în care informațiile despre moartea lui Prigojin se confirmă, Wagner intenționează să organizeze un al doilea "Marș al Justiției" asupra Moscovei. Mesajul transmis de grup subliniază importanța ca Prigojin să rămână în viață, sugerând că acest lucru ar fi în interesul Kremlinului.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: g4media.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite