Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Predicator sebișan mort în accident cu Mercedes contra Renault lângă Ineu (FOTO)

În seara zilei de vineri, 29 iunie, în jurul orei 23,00 predicatorul (P. O.) unui cult neoprotestant din Sebiș , care circula cu Mercedesul pe Drumul Județean 793 Arad - Moneasa, întorcându-se acasă împreună cu soția de la o onomastică sărbătorită la Hanul Moara cu Noroc, la aproximativ 5 km de la ieșirea din Ineu s-a ciocnit frontal cu un Renault condus de un tânăr din Cuied și care își luase carnetul doar de câteva luni.

Predicator sebișan mort în accident cu Mercedes contra Renault lângă Ineu (FOTO)
Comentează 19

În urma impactului conducătorul Mercedesului, un bărbat de 64 de ani, a murit pe loc, iar soția lui, cu multiple fracturi, după ce a fost extrasă din mașina avariată de către Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad, a fost dusă la Spitalul Județean de o Ambulanță.

Din spusele celuilalt șofer implicat în accident (ce se aflase în Renault cu încă un prieten și două fete, toți scăpând fără nici o zgârietură), se pare că nenorocirea s-a datorat faptului că Mercedesul venea cu fază lungă și asta l-a derutat (”orbit”) pe șoferul Renault-ului, care nu-și mai amintește decât că a simțit impactul și s-a trezit cu mașina tamponată pe marginea drumului.

Circulația pe DJ 793 a fost oprită mai bine de două ore, penrru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile specifice.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite