Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţist hoţ: un agent este acuzat că a furat o borsetă cu 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro

Un poliţist este suspectat că a furat borseta unui bărbat, în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro. Victima a fost implicată într-un accident rutier şi a chemat Poliţia, iar primul agent ajuns acolo a găsit borseta pe carosabil şi a pus-o în autospeciala de Poliţie, cu care a plecat, scrie hotnews.ro.

Poliţist hoţ: un agent este acuzat că a furat o borsetă cu 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro
Comentează 0

„La data de 3 octombrie a.c., Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat, de 25 ani, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.20, persoane necunoscute i-ar fi sustras din autoturism o borsetă, în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari, 100 de euro, permisul de conducere, cartea de identitate şi alte documente personale, vehicul ce era staţionat şi dezasigurat, pe strada Calea Severinului, în apropierea intersecţiei cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea efectuării de verificări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal”, a transmis IPJ Mehedinţi, vineri, într-un comunicat de presă. 

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că autorul furtului este un coleg de-al lor, care a fost dat ulterior afară.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite