Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oferta CFR: Bilete la preț redus pentru românii care merg cu trenul în Europa. Țările incluse în program

Oferta CFR va conține bilete la preț redus pentru adulți, tineri și bătrâni, care vor să călătorească cu trenul în anumite țări din Europa.

Oferta CFR: Bilete la preț redus pentru românii care merg cu trenul în Europa. Țările incluse în program
Comentează 0

Oferta CFR pune la dispoziție românilor, bilete cu preț redus, la clasa I și a II-a, pentru adulți, tineri și bătrâni, în cazul călătoriilor cu trenul în Europa.

„În contextul Anului European al Căilor Ferate, pentru vacanțe cu trenul în Europa la preţuri atractive, CFR Călători recomandă oferta de călătorie Interrail Pass, ce va avea reduceri de 10%  în  luna iunie a.c., pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass”, se arată în comunicatul de presă CFR Calatori.

Această ofertă vizează toate categoriile de pasageri, adulți, tineri sau persoane în vârstă, pentru deplasări la clasa I și a II-a, iar copiii până în 12 ani au parte de gratuitate. Tinerii cu vârsta până în 28 de ani, precum și persoanele peste 60 de ani beneficiază de prețuri reduse la bilete.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă călătorii nelimitate în 33 de țări din Europa, inclusiv Scandinavia și Turcia. Oferta include de asemenea, traversarea pe mare cu vaporul între Italia şi Grecia.

Legitimațiile de tip Interrail Global Pass au o valabilitate de patru până la 30 de zile, iar călătorii pot alege ruta dorită în timpul călătoriei. Ofertele incluse în legitimații sunt valabile și pe teritoriul României.

Pass-urile Interrail Global şi Interrail One Country cu 10% reducere, pot fi schimbate sau restituite asemenea pass-urilor cu tarif întreg.

Oferta Interrail One Country Pass cu preţ promoţional este valabilă pentru următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Spania, Austria, Franţa, Benelux (Belgia, Olanda şi Luxemburg), Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Estonia, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Croaţia, Macedonia de Nord, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Turcia.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite