Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„O masă pentru viitor”: acţiunea de strângere de fonduri pentru renovarea Sălii Decebal este în plină desfăşurare (FOTO)

Arădenii iubitori ai sportului sunt aşteptaţi, astăzi, până la ora 20, pe platoul din faţa Consiliului Judeţean Arad, să participe la o strângere de fonduri desfăşurată sub genericul „O masă pentru viitor”. Banii astfel obţinuţi vor fi folosiţi pentru renovarea Sălii Decebal aparţinând CSŞ Gloria Arad, acţiunea fiind organizată de  Cetatea Voluntarilor în parteneriat cu Federaţia Română de Baschet.

„O masă pentru viitor”: acţiunea de strângere de fonduri pentru renovarea Sălii Decebal este în plină desfăşurare (FOTO)
Comentează 0

„Sala «Decebal» a clubului nostru a fost dată în folosință în anul 1982 și acolo s-au antrenat pentru baschetul de performanță din România nume ca Monica Brosovszki, Diana Ciupe, Bianca (Drăguș) Urban, Melinda Metzger, Carmen Nastor, Ana Burusz, Cristina (Matei) Tămaș, Andra Mandache și multe altele. Având o vechime de peste 30 de ani, suprafața de joc a ajuns într-o stare care prezintă pericol de accidentare pentru echipele noastre și pentru toți cei care se pregătesc acolo. Alături de fetele de la Cetatea Voluntarilor Arad și Federatia Romana de Baschet am pornit o acțiune de strângere de fonduri pentru Reabilitarea, modernizarea și dotarea Sălii «Decebal», iar primii care au venit în ajutorul nostru sunt Plattinium Bistro & Pizza. Ei ne pregătesc 2000 de felii de pizza, iar toate vânzările vor fi donate pentru începerea proiectului!”, susţine Paul Barta, directorul CSŞ Gloria Arad.

Strângerea de fonduri a început astăzi la ora 10, participanţii având surpriza să fie serviţi cu felii delicioase de pizza de fetele de la ICIM, care fac cu schimbul în tonetă.

 „Primii susținători ai campaniei dedicate strângerii de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea sălii de baschet «Decebal», din Arad, au venit deja la Consiliul Județean! Astăzi, între orele 10:00-20:00, Asociația «Cetatea Voluntarilor» și Plattinium Bistro&Pizza, pregătesc pizza pentru toți cei care doresc să susțină acest proiect! Banii strânși vor fi donați! Mulțumim pentru susținere și implicare socială!”, susţine Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite