Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai mulți bani pentru reamenajarea zonei de la Polivalentă

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Municipal s-au aflat 25 de proiecte, printre acestea fiind câteva care vizează spațiile verzi din municipiu. Este vorba despte reamenajarea zonei de la Polivalentă, modernizarea Parcului Eminescu, dar și amenajarea unui parc în zona Confecții.  

Mai mulți bani pentru reamenajarea zonei de la Polivalentă
Comentează 0

„În cadrul ședinței extraordinare de astăzi a Consiliului Local Municipal am votat, alături de colegii mei, suplimentarea cu 680.000 de lei a creditelor de angajament pentru «Reamenajare zona Polivalentă». Se face astfel un nou pas pentru refacerea fântânii arteziene și înfrumusețarea întregii zone, care la finalizarea lucrărilor va deveni cu siguranță unul dintre punctele de atracție ale Aradului.

De asemenea, am votat pentru aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție (D.A.L.I.) – «Modernizare Parc Eminescu» pentru aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție S.F. Amenajare parc Zona Confecții.

Administrația liberală acordă o importanță deosebită zonelor verzi, pentru că investițiile făcute în amenajarea și modernizarea unor parcuri înseamnă de fapt investiții în sănătate”, a scris pe Facebook consilierul liberal Liliana Waas.

Sursa foto: Facebook Liliana Waas

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite