Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean cuprinde nouă nume noi pe primele 20 de locuri

Președintele PNL Arad Gheorghe Falcă și președintele CJA Iustin Cionca au prezentat lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean. La conferința de presă de prezentare, alături de cei doi lideri au participat deputatul Sergiu Bîlcea și noii consilieri propuși. Gheorghe Falcă a prezentat primele 20 de nume și a subliniat că nouă consilieri aflați pe locuri eligibile sunt noi.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean cuprinde nouă nume noi pe primele 20 de locuri
Comentează 2

Iustin Cionca a realizat o prezentare a candidaților de PNL, care cuprinde „persoane apreciate și bine cunoscute în mediile lor profesionale.”

„Așa cum v-am obișnuit, înnoim și de această dată o parte din garnitura de consilieri și aducem alături de persoanele experimentate din echipa noastră și colegi cu o gândire nouă, diferită, de la care ne așteptăm să împrospăteze actul administrativ. O treime de pe listă au sub 40 de ani, 28% sunt femei, avem reprezentat și segmentul pensionarilor, cel al antreprenorilor. Propunem, așadar, o listă echilibrată”, a declarat Iustin Cionca.

Președintele CJA a mulțumit celor care au contribuit la succesul administrației județene, care poate fi rezumat astfel:

„Acest proiect în ultimii opt ani înseamnă aproape 900 de km de drumuri județene modernizate, construirea a trei spitale noi, extinderea Spitalului Județean cu corpuri noi de clădire, cumpărarea a patru computere noi Tomograf și a unui RMN pentru spital, aparatură medicală nouă în aproape fiecare secție din spital, primele proiecte din România pentru extindere a rețelei de gaz din fonduri europene și racordarea primelor localități din județ la rețeaua de gaz cu cofinanțarea Consiliului Județean.” 

„Avem un proiect în 12 puncte, este cel mai îndrăzneț de până acum, cel mai ambițios și cel mai optimist fiindcă suntem la începutul unui nou exercițiu financiar în care vom aduce în lucrările din județul Arad cei mai mulți bani din istorie. Pentru a putea gestiona corect acești bani, aceste investiții, vin din nou în fața dumneavoastră și vă cer să ne dați din nou majoritate în Consiliul Județean Arad, o echipă capabilă, competentă, care vrea și știe să lucreze eficient pentru arădeni”, a adăugat Iustin Cionca.

Obiectivul enunțat de echipa PNL este câștigarea alegerilor în județul Arad, iar la nivelul Consiliului Județean să avem majoritate și să păstrăm cele două poziții de vicepreședinte.

„Da, construim și după 9 iunie în județul Arad alături de majoritatea din Consiliul Județean, alături de consilierii locali PNL, de primarii si viceprimarii PNL, alături de parlamentarii PNL și europarlamentarul Gheorghe Falcă!”, a încheiat Iustin Cionca.

Lista consilierilor

În cele ce urmează vă prezentăm lista candidaților pentru Consiliul Județean cu care Partidul Național Liberal vine în fața alegătorilor pe 9 iunie:

1. Iustin Cionca

2. Sergiu Bîlcea

3. Răzvan Cadar

4. Ionel Bulbuc

5. Garofița Popa

6. Simona Stan

7. Ioan Ulici

8. Adrian Șimon

9. Bogdan Blaga

10. Amelia Lazea

11. Iulian Marinache

12. Doru Bozga

13. Corina Crișan

14. Diana Giurgiu

15. Dorin Stanca

16. Alina Igreț

17. Ucu Dima

18. Francisc Kempf

19. Mircea Purcaru

20. Marcel Măinescu

21. Nicolae Cazacu

22. Florin Tripon

23. Ștefan Troiac

24. Alin Stoia

25. Sorin Mihoc

26. Dorel Druțău

27. Angela Giurgiu

28. Bianca Butur

29. Ioan Vesa

30. Oana Stancu

31. Cristian Pele

32. Lionel Barna

33. Cristina Szabo

34. Ilie Cheșa

35. Daniel Gică

36. Iulia Groza

37. Lucian Teuca

38. Andrei Joandrea

39. Răzban Lavinia

40. Raul Vidican

41. Darius Hevesi

42. Patrik Kimak

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite