Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalii arădeni au dat startul campaniei pentru realegerea președintelui Iohannis în fața Palatului Administrativ


Dacă duminică liberalii din Vestul țării au marcat începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale participând la Adunarea Regională de la Timișoara, unde s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis și conducerea PNL, pe plan local, debutul campaniei pentru realegerea președintelui a avut loc ieri, în fața Palatului Administrativ.

Liberalii arădeni au dat startul campaniei pentru realegerea președintelui Iohannis în fața Palatului Administrativ
Comentează 3

„La Adunarea Regională de la Timișoara Aradul a adus 800 de oameni. A fost un debut de campanie frumos, cu vreme bună, cu un obiectiv clar: președintele Iohannis va fi din nou președintele românilor. Ieri am avut o acțiune națională, toate orașele din România au dat startul campaniei electorale. La Arad au participat aproximativ 500 de oameni. Vrem să ni se alăture arădenii, vrem să ni se alăture toți cei care vor o zonă de normalitate în țara asta”, a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Organizației Municipale a PNL Arad. Acesta speră că președintele Klaus Iohannis va câștiga din primul tur.

Referindu-se la formarea noului Guvern, Bulbuc susține că executivul va fi condus de Ludovic Orban, președintele PNL. „Noi credem că aceasta va fi cea mai bună șansă a României, șansa dispariției «ciumei roșii» din țara asta, șansa dispariției politicienilor de carton ai Aradului, falși și importați și aduși din tot felul de zone de sud ale țării. Ne dorim ca Aradul să fie din nou în frunte, să fie în primele trei zone liberale din țară”, a mai spus Bulbuc.

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite