Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jurnalist arădean, răpit de racheți moldoveni

Jurnalist arădean, răpit de racheți moldoveni
Comentează 2

       P(r)oza zilei: Se pare că este scris în horoscop ca, săptămână de săptămână, Aradul să furnizeze material pentru știri senzaționale  la nivel internațional (Breaking News, cum ar spune Victor Ciutacu, salivând abundent de voluptate!).

       Din păcate, ultima întâmplare l-a avut ca și protagonist pe simpaticul jurnalist Tomck@t de la Special Arad care, în seara de sâmbătă, când sosea la o avanpremieră cu pasul lui inconfundabil, a fost amenințat și apoi răpit din holul Teatrului Clasic Ioan Slavici de către o bandă de nemernici  racheți moldoveni și dus cu mașina la o adresă necunoscută.

       După cum se poate observa și din captura foto (din păcate alb - negru!), făcută după filmul pus nouă cu generozitate la dispoziție de către conducerea teatrului arădean, unul dintre răufăcători s-a deghizat în om de ordine și, mai întâi (cică) în glumă, dar apoi al naibii de serios, l-a amenințat  cu pistolul pe firavul Tomck@t, apoi l-a urcat în automobilul ce aștepta afară cu motoarele pornite și ... duși au fost.

      Din câte am fost informați până în acest moment ”pe surse”, se crede că totul ar fi pornit de la crescătoria de fluturi tropicali, pe care jurnalistul arădean și-a amenajat-o pe acoperișul blocului, fluturi ce produc un soi de polen, o pulbere misterioasă din care se prepară o alifie, ce are proprietatea că, după ce te ungi cu ea și își masezi călcâiele picioarelor, anulează gravitația și te simți și zbori ușor ca un fulg!

Or, vă dați seama că o asemenea poțiune (alifie) e visul oricărui infractor!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand


Scrie un comentariu

trimite