Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În sfârșit, stadionul Gloria și-a demonstrat utilitatea

În sfârșit, stadionul Gloria și-a demonstrat utilitatea
Comentează 1

 

Și asta datorită unor oameni inimoși precum Ovidiu Șerban, Olivia Brosovszky, Daniel Scridon și multor profesori de educație fizică și sport în frunte cu inspectorul județean Rodica Lucian.

Astăzi, sâmbătă, 5 iunie , începând cu ora 10, directorul de organizare, a ”Campionatului de atletism copii 3-4 spiriduși 2021”, Daniel Scridon , a dat startul celor patru probe de atletism specifice celor mici: alergare de viteză pe 50 m, alergare semifond pe distanța de 300 m și 500 m și săritura în lungime.

La fiecare dintre aceste patru probe au concurat mici atleți ( fete, băieți și spiriduși) din toată țara , întrecerea luând sfârșit în jurul orei 14 când a avut loc festivitatea de premiere.

S-au făcut numeroase fotografii, filmulețe, filmări cu drona. S-au vărsat lacrimi de bucurie , dar și de deznădejde ( cele mai multe fiind vărsate de cei care au prins doar locul al patrulea). S-au trimis încurajări din partea părinților, prietenilor, colegilor, pe tot parcursul unei probe, chiar la limita regulamentului, timpul a fost excepțional, așa că România a demonstrat că are potențial în atletism, lipsind doar logistica șlefuirii acestor talente.

Stadionul Gloria a fost gândit bine în acest sens , însă pista , superbă la inaugurare, arată deplorabil astăzi, multe porțiuni fiind degradate de vreme. Antrenorii arădeni au reușit să demonstreze că și-n asemenea condiții se pot obține rezultate.

Vă ofer , în episoade, aspecte de la această manifestare a tinereții prin imagini și câteva interviuri luate la fața locului.

Galerie foto (48)


Scrie un comentariu

trimite