Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În C4 promovarea se joacă. Week-end bun pentru UTA, mulţumitor pentru Cermei, dezastruos pentru Sebiş. DECLARAŢII:

În C4 promovarea se joacă. Week-end bun pentru UTA, mulţumitor pentru Cermei, dezastruos pentru Sebiş. DECLARAŢII:
Comentează 0

Week-end pozitiv pentru UTA II în C4, victoria împotriva celor de la Pandurii scăpând formaţia arădeană de ulitmul loc în clasament. Cermeiul a făcut un egal cu Galda, mulţumitor pentru oficialii Gloriei. În fine, Sebişul a pierduit la Reşiţa, relansând campionatul.
.............................................................
„Un rezultat pozitiv pentru noi, împotriva echipei ce se putea apropia la două puncte de lider dacă ar fi câștigat. Galda e una dintre formațiile bune ale seriei, meritul nostrum fiind cu atât mai mare cu cât am reușit să le luăm 4 puncte în acest campionat. Băieții s-au dăruit, au avut o atitudine bună, dar în fotbal mai trebuie să ții cont și de forța adversarului. Galda aspiră la primul loc, era normal să vină să joace și să ne pună probleme, dar eu zic că le-am răspuns pe măsură. Chiar dacă nu am câștigat, rezultatul ne dă puțin moral după eșecul de săptămâna trecută cu Jimbolia. Weekendul următor ne întoarcem la Timișoara, pentru a încerca să scoatem maxim din partia cu Poli II”, a spus antrenorul Gloriei Cermei, Mircea Aslău.
.............................................................
„Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar a fost o singură echipă pe teren, echipa mea. Ne-am bătut singuri, din două execuții și o pasă cadou am luat trei goluri. Ne-am dominat clar adversarul, am jucat foarte bine, am stat mai bine la posesie, la ocazii, am controlat jocul. Am avut și un 11 metri clar refuzat, la un henț în careu și un gol anulat. Nu pot decât să-mi felicit băieții pentru atitudine și pentru jocul prestat. Am încredere că jocul bun ne va aduce și victorii. Ne gândim deja la următorul meci, cel de acasă cu UTA. Această deplasare foarte grea o lăsăm în urmă”, spune antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.
.............................................................

CLASAMENT C4
1. Sebiş 30 p
2. Reşiţa 28
3. Ripensia 26
4. Galda 26
5. Lugoj 26
6. Deva 25
7. Poli 20
8. Ighiu 19
9. Cermei 19
10. Pandurii 18
11. Giarmata 16
12. Becicherec 16
13. UTA II 14
14. Alba Iulia 13

Etapa viitoare (17-18 martie): Giarmata – Becicherecul Mic, Poli II – Cermei, Pandurii II – Deva, Sebiș – UTA II, Galda – Alba Iulia, Ighiu – Reșița, Lugoj – Ripensia.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite