Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HTC a prezentat smartphone-ul Desire 22 Pro axat pe metaverse

HTC a prezentat smartphone-ul Desire 22 Pro axat pe metaverse
Comentează 0

Compania HTC (High Tech Computer Corporation) nu a lansat un dispozitiv emblematic competitiv de ani de zile, dar divizia de smartphone-uri a HTC nu aruncă încă prosopul. De câteva zile compania din Taiwan a anunțat smartphone-ul HTC Desire 22 Pro, o continuare a lui HTC Desire 21 Pro de anul trecut și marea încercare a companiei de a valorifica așa-numitul metavers. În Marea Britanie, acest telefon este listat la un preț de 399 GBP și va fi livrat începând cu 1 august.

Există câteva aspecte diferite ale funcționalității metaversului telefonului. Pentru început, este conceput pentru a fi „companionul perfect” pentru căștile HTC Vive Flow VR anunțate recent și este folosit pentru a accesa Viverse, interpretarea HTC asupra metaversului, conform site-ului american The Verge. Cu toate acestea, căștile sunt concepute pentru a funcționa cu orice telefon Android, așa că nu este complet clar ce oferă Desire 22 Pro care nu este momentan disponibil în altă parte.

Există, de asemenea, unele funcționalități NFT (Non-fungible token) aici, site-ul taiwanez al HTC anunțând că telefonul include un portofel digital pentru a gestiona activele cripto și vine cu un NFT gratuit. Totuși, acest lucru pare să varieze în funcție de piață, deoarece un limbaj similar nu este prezent în materialele de marketing de pe site-ul HTC din Marea Britanie.

În altă parte, specificațiile lui Desire 22 Pro sunt la nivelul unui smartphone mid-range. HTC Desire 21 Pro are un afișaj de 6,6 inch (16,76 centimetri) o rezoluție 1080p, o rată de reîmprospătare de 120Hz și o gaură în stânga sus, care conține o cameră selfie de 32 megapixeli. În spate există trei camere, o cameră principală de 64MP, una ultra-wide de 13MP și una de adâncime de 5MP.

Intern este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 695, cu 8GB de memorie RAM, 128 GB de stocare și o baterie de 4.520 mAh. Acceptă încărcarea wireless și încărcarea inversă wireless și, rulează pe Android 12. Smartphone-ul este certificat IP67 pentru rezistență la praf și apă. HTC Desire 22 Pro vine în negru sau auriu. Pare un smartphone de nivelul lui Samsung Galaxy A23 sau Galaxy A33.

Abordarea amintește foarte mult de smartphone-ul anterior bazat pe blockchain al HTC, Exodus 1, pe care l-a lansat în 2018 și a urmat anul următor cu Exodus 1S, mai accesibil. Dar niciunul dintre aceste telefoane nu pare să fi ridicat încasările din smartphone-uri ale companiei HTC. Conform companiilor de studiu de piață, cota de piață a companiei HTC a scăzut la mai puțin de jumătate de procent. În 2018 HTC a vândut o mare parte din talentul său în materie de smartphone-uri către compania Google. În zilele noastre, HTC vinde atât de puține smartphone-uri încât nu marchează în studiile de piață efectuate de companiile din domeniu.

Sursa Foto: HTC


Scrie un comentariu

trimite