Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă: „Eu sunt fără rezerve de partea fermierilor care își privesc activitatea ca pe o afacere”

Europarlamentarul Gheoghe Falcă a participat, în plenul Parlamentului European, la o dezbatere referitoare la îmbunătățirea situației socioeconomice a fermierilor și a zonelor rurale, precum și despre securitatea alimentară.

Gheorghe Falcă: „Eu sunt fără rezerve de partea fermierilor care își privesc activitatea ca pe o afacere”
Comentează 0

„La nivel de zone rurale, eu îmi doresc să ajungem în situația de a le asigura oamenilor condițiile pentru realizarea unor venituri corecte.

La nivel de agricultori, de fermieri, am spus mereu, și am repetat, faptul că ei trebuie asimilați cu orice alți antreprenori, că trebuie să se bucure de o piață liberă, nedistorsionată, de reguli clare și egale pentru toți și mai ales de sprijin pentru a face față competiției venite din alte state care acordă subvenții masive.

Nu este o discuție simplă, iar în Europa dezbaterea privind agricultura durează de decenii deja, însă ce știu clar este că eu sunt fără rezerve de partea fermierilor care își privesc activitatea ca pe o afacere, care sunt conștienți că trebuie să fie competitivi, pe o piață liberă, că trebuie să investească și că au nevoie, mai mult ca orice, de un guvern care nu doar să îi sprijine, dar mai ales să nu îi obstrucționeze”, a scris pe Facebook europarlamentarul arădean.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite