Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filarmonica Arad are un nou manager!

Sedința extraordinară a CLM de astăzi a culminat cu numirea unui manager interimar la Filarmonica Arad. O singură propunere a ajuns pe masa consilierilor locali, în persoana lui Sergiu Bacoș, care a fost votat în unanimitate. Prin urmare, au fost împărțite 20 de buletine de vot pentru exercitarea votului secret, instrumentistul de la Filarmonică fiind votat cu 20 de voturi pentru. 

Filarmonica Arad are un nou manager!
Comentează 0

Rezultat obținut de managerul Doru Orban în urma evaluării desfășurare în perioada 18.04.2022-16.05.2022, a fost 6,68. Acesta  i-a fost comunicat domnului Orban care în termenul legal, mai exact în 20.05.2022, a contestat procedura evaluării. În 24.05.2022, Comisia de soluționare a contestațiilor la  procedura de evaluare a managementului de la Filarmonica Arad numită prin HCLM nr. 214/2022 respinge această contestație, considerând-o neîntemeiată.

„Potrivit legii, în maxim 24 de ore de la data soluționării contestației, rezulatul final obținut de managerul Filarmonicii Arad, respectiv 6,68,  trebuie aprobat de autoritate, astfel că ordinea de zi a ședinței extraordinare de azi a fost suplimentată cu hotărârea de Consiliu Local prin care se ia act de respingerea contestației domnului Orban și se aprobă rezultatul final al evaluării. Totodată se constată  încetarea de drept a contractului de management. Până la asigurarea prin concurs a managementului instituției, Consiliul Local va numi o conducere interimară”, a explicat viceprimarul Ilie Cheșa.

Potrivit viceprimarului, Sergiu Bacoș, care a fost timp de un an președintele Sindicatului Artiştilor Interpreţi din Filarmonica Arad, a fost susținut de colegii săi pentru a ocupa funcția de manager interimar, și a fost, totodată, singura opțiune prezentată consilierilor municipali. Sergiu Bacoș are 37 ani și este artist instrumentist în Orchestra Simfonică a Filarmonicii Arad, la trombon. (vezi FOTO)

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite