Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC UAV Arad se impune în fața celor de la CS Rapid București

FCC UAV Arad se impune în fața celor de la CS Rapid București
Comentează 0

 

Sâmbătă după-masa “bătrâna” Sală Polivalentă din Arad a găzduit meciul din cadrul etapei a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica 95: FCC UAV Arad – CS Rapid București, scor final 69-64, pe sferturi 19-19, 21-17, 17-15, 12-13.

Echipa galben-albastră s-a impus destul de greu în fața feroviarelor de la Rapid București, într-un meci la care au asistat aproximativ 300 de spectatori. Pe fondul absenței cauzate de intervenția chirugicală la genunchi a americancei Andreona Keys, cealaltă americancă din echipa arădeană,Andrea Easley, a reușit să marcheze cele mai multe puncte, 27 la număr și astfel echipa de pe Mureș reușeste a 2-a victorie în campionat din tot atâtea meciuri disputate.

La recuperări, singura care a reușit să depășească borna celor 10 puncte a fost cehoaicaTereza Vitulova de la arădence, cu 13 recuperări, reușind astfel un double-double cu puncte (17) și recuperări.

De la echipa bucureșteană s-a remarcat Teodora Manea, aceasta reușind o primă repriză aproape perfectă, după care nu a mai avut realizări notabile. Fosta jucătoare a celor din Arad a încris în total 23 de puncte, reușind 5 aruncări de 3 puncte.

Boglarka Biszak de la arădence a bifat puțin peste 8 minute în meci, datorită unor dureri resimțite la inghinali.

Echipa bucureșteană a făcut deplasarea la Arad cu trenul, pentru acestea urmând astfel un drum de întoarcere de aproximativ 12 ore.

Echipe și marcatoare:

FCC UAV Arad:

Andrea Easley – 27 puncte (4x3), Tereza Vitulova – 17 puncte (1x3), Andreea Mititelu – 12 puncte (2x3), Alexandra Ghiță – 10 puncte, Bianca Voica Nagy – 2 puncte, Andreea Fleșer – 1 punct. Au mai jucat: Paloma Cucu, Anamaria Ciotir și Boglarka Biszak. Pe bancă: Blanca Valea și Brankica Hadzovic (C).

Antrenor: Miroslav Popov

CS Rapid București:

Teodora Manea – 23 puncte (5x3), Maria Alexe – 16 puncte (3x3), Florina Stănici Diaconu (C) – 7 puncte, Adelina Duță – 6 puncte (2x3), Sonia Cazacu – 4 puncte, Mihaela Panait – 4 puncte, Bianca Sârbu – 2 puncte, Teodora Dumitru – 2 puncte. A mai jucat Alexia Frincu. Pe bancă: Alexandra Vasile și Larisa Sârbu.

Antrenor: Alexandru Cosmin Vasile.

Meciul a fost arbitrat de către: Răzvan Opriș, Tiberiu Trif și Diana Bucerzan

Echipa arădeană ocupă locul al doilea în clasamentul LNBF Getica 95 cu 4 puncte după 2 meciuri disputate, locul întâi fiind ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe care are tot 4 puncte.

Pentru echipa CS Rapid București urmează meciul de acasă din cadrul etapei a 3-a din campionat contra celor de la BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, sâmbătă 4 noiembrie, în timp ce pentru echipa FCC UAV Arad urmează o deplasare lungă până la Constanța, acolo unde vor întâlni echipa CSM CSU Constanța, tot sâmbătă viitoare.

Reporter: Adrian Brădean 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite