Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă susținut de toți liderii Regiunii Vest!

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă se bucură de susținerea liderilor din patru județe în cursa pentru alegerile europarlamentare. În plus, din ultimele sondaje reiese ca Falcă are o cotă de încredere de 46% în preferințele arădenilor.

Falcă susținut de toți liderii Regiunii Vest!
Comentează 0

Printre liderii care îl susțin se numără Nicolae Robu, editul Timișoarei și Marcel Vela, senator de Caraș. Acesta din urmă a declarat pentru o publicație locală că este convins că la europarlamentare Regiunea Vest va avea cele mai bune rezultate din ţară.

„Candidatul nostru, asumat de toate cele patru judeţe, va fi pe un loc eligibil şi ne va reprezenta cu cinste la Bruxelles“, a spus Marcel Vela.

Întrebat de presa regională cum de preferă un loc de europarlamentar funcţiei de primar, Gheorghe Falcă a declarat: „Ce am în suflet nu părăsesc!“.

De asemenea, liderul liberalilor arădeni a mai spus: „Le mulţumesc colegilor mei liberali din regiune pentru faptul că mă vor susţine. Sunt onorat şi bucuros. La fel de bucuros cum sunt pentru faptul că toate cele patru judeţe din Regiunea Vest au obţinut procente peste PSD, iar liderii liberali sunt cotaţi cu procente de încredere foarte bune. Eu le mulţumesc arădenilor pentru faptul că 46 la sută dintre ei au încredere în mine. Domnul Robu are peste 40 la sută, un scor foarte bun. Şi vreau să vă dezvălui că şi primarul Reşiţei, Ioan Popa, se bucură de o încredere tot de peste 40%. Iar de cea mai mare încredere se bucură Marcel Vela, cifrele exacte o să vi le dezvăluim cât de curând“, a încheiat Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite