Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă - mesaj pentru directorul DSVSA: „Să nu mai facă concursuri pentru a mai băga câteva pile de la PSD în instituția pe care o conduce”


Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, își reînnoiește mesajul transmis directorilor de deconcentrate numiți politic de PSD, cerându-le din nou să își dea demisiile după trecerea social-democraților în Opoziție. Mai mult, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă îi transmite directorului Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Viorel Agud, să nu mai organizeze concursuri pentru a angaja pesediști.

Falcă - mesaj pentru directorul DSVSA: „Să nu mai facă concursuri pentru a mai băga câteva pile de la PSD în instituția pe care o conduce”
Comentează 2

„În ceea ce privește mesajul pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, spunându-le unor domni care conduc instituțiile deconcentrate și care nu trebuiau să fie în instituțiile respective că onorabil ar fi să plece. Am văzut că mi-a dat replică și doamna prefect, dar mulți au tăcut. Le mai spun o dată că este bine să plece pentru că noi știm ce au făcut în funcțiile respective și să nu plece în altă direcție. Și îl rog pe domnul Agud să nu mai angajeze pesediști în acest moment. Atât, să înțeleagă că nu i-am pronunțat numele, dar trece imediat pe lista oamenilor care trebuie să plece în momentul în care concursurile pe care le face, le face pentru a mai băga câteva pile de la PSD în structura Direcției Sanitar Veterinare”, a declarat Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite