Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav pe autostrada A1 între Pecica și Arad

Accident grav pe autostrada A1 între Pecica și Arad
Comentează 4

UPDATE: Muncitorul rănit grav pe autostrada A1, pe tronsonul cuprins între Pecica şi Arad, a murit la spitalul din Timişoara unde fusese transportat de un elicopter SMURD. Circulaţia a fost  blocată în urma accidentului și reluată după aproximativ trei ore şi jumătate. Citește aici continuarea articolului.

UPDATE: 2 Reporterii ProTV și TVR, care au ajuns primii la locul accidentului de pe autostrada A1,  pe sensul de circulație Pecica-Arad, au fost agresați de romi care se aflau în autoturismele implicate în carambol.​ Citește aici continuarea articolului.

Marți, 11 aprilie, în jurul orei 12, a avut loc un accident grav pe autostrada A1 între Pecica și Arad. Dar iată cum au decurs evenimentele:

La ora 11,00 un TIR ce mergea în direcția Nădlac transportând porumb, la km 551 (între Arad și Pecica) se pare că a avut o explozie la roata stâgă față, căci a dărâmat balistrada de metal ce desparte cele două sensuri de mers ale autortrăzii și s-a răstrunat, a intrat pe cealaltă bandă xe mers și apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Pentru a- pune din nou autotrenul pe roți, la locul accidentului s-a deplasat o macara specială de mare tonaj care, pilotată de un muncitor de la drumuri, executa manevrele de rigoare când un VW, derapând probabil din cauza porumbului împrăștiat pe șosea, a acroșat angajatul de la drumuri, strivindu-l de macara iar alte două autoturisme ce veneau din urmă, un Opel și un VW, au fost și ele antrenate în carambol. 

În urma impactului trei persoane au fost grav rănite (muncitorul de la drumuri și două din autoturisme) iar cea de a patra a suferit doau leziuni ușoare. Drumarul a fost expediat cu elicopterul la Timișoara, iar ceilalți trei răni au fost transportați de către SMURD-uri și Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Vom reveni cu un film de la locul accidentului.

 

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (87)


Scrie un comentariu

trimite