Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CURTICI | Gravidă din Camerun, dusă la spital după ce a fost prinsă cu acte false la graniță

CURTICI | Gravidă din Camerun, dusă la spital după ce a fost prinsă cu acte false la graniță
Comentează 0

Polițiștii de frontieră de la Curtici au prins într-un tren internațional o migrantă care a prezentat la control documentele altei persoane.

Femeia, care se afla în trenul Inter Regio care circulă pe relaţia Bucureşti – Viena, s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Franţa. În timpul verificării actelor, polițiștii de frontieră au constatat că femeia nu este cea din documentele prezentate, motiv pentru care a fost condusă la sediu pentru cercetări.

”În timpul cercetărilor, femeia, vizibil însărcinată, a acuzat o stare de rău și a fost dusă imediat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia UPU, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de  specialitate, starea ei de sănătate fiind stabilă”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș.

În urma verificărilor, s-a stabilit că migranta este din Camerun și are 26 ani. Ea a intrat legal în România, la începutul lunii ianuarie. 

Tânăra a spus că a folosit actele altei persoane pentru că dorea să ajungă la sora sa, aflată în Franţa, dar nu deținea viză pentru a călători în Spaţiu Schengen.

Migranta este cercetată penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite