Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Confuzii enigmatice

Confuzii enigmatice
Comentează 0
 P(r)oza zilei: Confuzii enigmatice
Pentru a doua oară în acest an ieri am fost din nou confundat cu fotograful Adrian Ostafi, de la Foto ENIGMA.
Femeia care m-a abordat pe culoarele Universității ”Aurel Vlaicu” susținea sus și tare cum că eu i-aș fi făcut fotografii la nunta ei, cu douăzeci de ani în urmă, în Cartierul Micălaca și acum dorea să merg neaparat să-i pozez și la botez nepoțica.
Și fenomenul acesta s-a mai petrecut de vreo șase, șapte ori și în cursul anului trecut și toți cei care mă confundau cu pomenitul fotograf erau oameni serioși, femei sau bărbați trecuți de prima tinerețe și pe care nu îi puteam bănui de eventuale farse existențiale.
Așa că până la urmă nu îmi rămâne decât să port o discuție bărbătească cu ENIGMAticul fotograf Adrian Ostafi, pe care, ca fost vecin, îl cunosc, desigur, din vedere, căci mă macină îndoiala ca nu cumva să fi practicat și dânsul, ca și mine, în anii trecuți decorporalizări, adică ritualuri de părăsire a corpului fizic de către cel energetic, cum era pe atunci la modă printre inițiați și eu obișnuiam săptămânal să-mi desprind învelișul astral al corpului de organismul biologic și să mă plimb nonșalant (și fără ca trecătorii să-și dea seama de diferență !!!) pe străzile Aradului sau să zbor noaptea pe deasupra orașului și, întrucât locuiam amândoi în același imobil de pe B-dul Revoluției, eu la etajul II iar dânsul la parter, cine știe? poate că ... într-o noapte cu lună plină, desigur, poate că la întoarcere, fiecare să fi aterizat din greșeală în corpul celuilalt ?!
Și, dacă bănuiala mea se adeverește, atunci ce mama dracului ar mai fi de făcut?!
 
P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite