Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Citroen vs. BMW + AUDI = 3 domnișoare tamponate

Citroen vs. BMW + AUDI = 3 domnișoare tamponate
Comentează 12

În seara zilei de sâmbătă, 22 septembrie, în jurul orei poetice 21,30, când luna tocmai ieșise dintre nouri și lumina feeric valurile Mureșului, o tânără șoferiță, venind dinspre Primărie spre Ziridava, conducea pe B-dul Revoluției un Citroen de parcă ar fi fost zeița indiană Kali, cea cu o mie de brațe și, în timp ce cu o mână își mângâia potaia, pardon, bischonul din dotare, domnișoara noastră cu cea de a doua scria de zor mesaje pe telefon, cu cea de a treia mână se ruja cu dexteritate, privindu-se languros în oglinda retrovizoare,  cu cea de a patra scotocea prin poșeta după portmoneu ( și ce nu găsești în poșeta unei domnișoare de la începutul secolului XXI ?!), cu cea de a cincea răsfoia înfrigurată agenda și, în sfârșit, cu buricele degetelor celei de a șasea mâini atingea suav volanul.

Numai că la intersecția cu str. Nicolae Grigorescu (cea care duce spre Piața Mică) evenimentele s-au precipitat pentru ea dintr-odată, semaforul a trecut prea brusc de pe galben pe roșu, dinspre râul Mureș a altă domnișoară nerăbdătoare a călcat prea imediat accelerația unui Audi nervos și impactul nu a mai putut fi evitat. Și încă asta n-ar fi fost mare lucru, dacă după Audi încă o domnișoară prea năbădăioasă n-ar fi sosit în trombă cu un BMW, ce a lovit în plin Citroenul rămas cu gura căscată în mijlocul intersecției.

Din fericire toate cele trei domnișoare au scăpat neatinse și numai javra, pardon, bischonul din dotarea șoferiței imprudente s-a speriat prea tare și a udat ”prințișorul mami” tapițeria scaunului din dreapta șoferului.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (20)


Scrie un comentariu

trimite