Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceasul inteligent OnePlus Watch a fost lansat pe 23 martie

Ceasul inteligent OnePlus Watch a fost lansat pe 23 martie
Comentează 0

În cele din urmă ceasul inteligent OnePlus Watch a devenit oficial, împreună cu noile telefoane OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Este primul de la compania chineză și vom vedea dacă este mai bun sau diferit de alte ceasuri inteligente rotunde deja disponibile pe piață. Imaginea sa oficială a fost dezvăluită înainte de lansarea publică. Mai multe detalii au fost, de asemenea, distribuite. Am văzut câteva schițe de design și am aflat că pot exista două variante.

Primul Smartwatch lansat vreo dată de OnePlus are un design elegant, monitorizarea fitness-ului și durată lungă de viață a bateriei. Forma rotundă îi conferă un aspect clasic ceasului. Acest portabil OnePlus Watch pare să aducă un omagiu lui Samsung Galaxy Watch Active, multe trăsături ne amintește de ceasul inteligent Samsung. Nu trebuie să uităm că smartwatch-ul Samsung este excelent și nici că imitația este cea mai sinceră formă de lingușire la urma urmei.

OnePlus Watch nu ne surprinde ca design, arată ca orice ceas tradițional rotund, dar cu o serie de funcții digitale. Vine cu un finisaj rafinat iar carcasa din oțel inoxidabil măsoară 46 mm. Folosește un material din aliaj de cobalt care este de obicei folosit pe ceasurile de lux. Conform AndroidComunity, este hipoalergenic, mai dur și mai rezistent la coroziune în comparație cu oțelul inoxidabil.

Cadranul ceasului OnePlus Watch are o sticlă tip safir special tratată. Este rezistentă și are un nivel de evaluare pe scara Mohs de 9. Specificațiile includ 4GB de stocare, conectivitate Bluetooth și baterie de 402 mAh. La fel ca orice ceas inteligent, acesta oferă pre-vizualizare pentru notificări, redare de muzică, captare de fotografii și efectuarea / răspunsul la apeluri telefonice. Funcționează cu majoritatea căștilor conectate prin Bluetooth și poate funcționa ca o telecomandă pentru televizorul OnePlus.

Bateria lui OnePlus Watch poate dura toată ziua, cu doar o încărcare de cinci minute! Dacă este încărcat 20 de minute veți obține până la o săptămână de energie

Este, de asemenea, ideal pentru urmărirea sănătății și fitness-ului cu peste 110 tipuri de antrenamente urmărite. Are certificare 5ATM și IP68 pentru rezistență la apă și praf, urmărește pulsul și consumul caloriilor, măsoară saturației oxigenului din sânge, detectarea stresului și ritmul cardiac, printre altele.

OnePlus Watch în Midnight Black are un preț de la 159 de dolari și va fi disponibil din 14 aprilie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite