Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai tânără echipă a Academiei de fotbal UTA  la a treia întâlnire pe un teren de fotbal

Cea mai tânără echipă a Academiei de fotbal UTA  la a treia  întâlnire pe un teren de fotbal
Comentează 1


Astăzi după -amiază, pe terenul sintetic Șega, un grup de părinți , de mână cu ” piticii ” lor s-au prezentat la terenul Șega pentru a treia  întâlnire cu primul antrenor al viitorilor fotbaliști, născuți în anii 2013-2014.
Antrenorul , Daniel Mărcuș a sosit fix la ora programată ( 18), cerându-și scuze că nu a ajuns cu 15 minute mai devreme , așa cum îi stă bine unui antrenor, dar drumul parcurs de la Șimand ( domicilul său) la Arad fiind foarte aglomerat.
Obișnuit cu copii, Mărcuș fiind profesor de educație fizică și sport, antrenorul i-a băgat imediat în priză pe micuții fotbaliști, oferindu-le două surprize. Una, promisiunea că, marți îi va duce pe toți la meciul UTA - Dinamo București  și a doua, fiecare dintre copii a primit banderola de căpitan de echipă. 
” Astăzi toți sunteți căpitani de echipă”, au fost primele cuvinte pentru cei mici. 
A urmat despărțirea de părinți, aceștia fiind invitați să ia loc în afara incintei terenului , după care a început antrenamentul.  Acesta desfășurându-se, mai mult,  sub formă de jocuri de atenție , cu mini concursuri care au implicat atenția copiilor.
Nu au lipsit nici primele fotografii, părinții pozând, pentru amintiri, împreună cu odraslele lor și cu primul antrenor .
Să fie într-un ceas bun !

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite