Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce s-a întâmplat cu o turmă de oi care a mâncat 300 de kilograme de CANABIS medicinal

„Nu știu dacă să râd sau să plâng", a declarat un om de afaceri grec, după ce o turmă de oi care păștea pe o câmpie semi-inundată din Tesalia, s-a furișat în sera lui, unde cultivă canabis medicinal, din care a consumat o cantitate considerabilă, care depășește 300 de kilograme, scrie observatornews.ro.

Ce s-a întâmplat cu o turmă de oi care a mâncat 300 de kilograme de CANABIS medicinal
Comentează 0

Potrivit sursei citate, omul de afaceri Yiannis Bourounis a povestit că oile săreau mai sus decât caprele, în timp ce a explicat cum s-a petrecut incidentul. Omul a spus că animalele au dat iama în seră pentru a găsi hrană, după dezastrele provocate de vremea rea.

„Avem cea mai mare plantație de canabis medicinal de seră din Europa Centrală și de Est. Am pierdut 80% din producție din cauza inundațiilor. În căutare de hrană, pentru că pășunile au fost distruse, oile au intrat în fermă. Problematic a fost să le dăm afară, pentru că săreau mai sus decât caprele. Logic, din moment ce au mâncat vreo 300 de kilgrame de canabis. Nu știu dacă să râd sau să plâng. Mai întâi am avut o căldură nebună, apoi inundațiile. Am pierdut aproape totul. Și acum asta... Nu știu ce să mai spun, să fiu sincer", a mai spus Bourounis.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: observatornews.ro


Scrie un comentariu

trimite