Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a declarat prima persoană din țară vaccinată împotriva COVID-19

După cum vă informam, astăzi a început campania de vaccinare împotriva COVID-19. Prima persoană care a fost vaccinată împotriva COVID-19 este Mihaela Anghel, o asistentă medicală de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Ea a fost cea care a preluat primul pacient din țară confirmat cu virusul SARS-CoV-2, scrie digi24.ro.

Ce a declarat prima persoană din țară vaccinată împotriva COVID-19
Comentează 0

„Cred că a fost cea mai mare emoție pe care am trăit-o, am fost privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din această țară. Nu am întrebat nici măcar o secundă de ce am fost eu aleasă, pur și simplu am spus da și am ajuns aici. Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum”, a declarat Mihaela Anghel.

Aceasta a avut și un mesaj pentru români. „Le transmit să deschidă bine ochii și să vină să se vaccineze și să scăpăm de greutatea asta care ne apasă pe toți și să nu mai aștepte ei sau cei dragi să se îmbolnăvească pentru a înțelege că există această boală”, a spus printre altele asistenta.

Intrați AICI pentru detalii.

Foto: g4media.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite