Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căști de lux pentru Xbox: Bang & Olufsen a lansat Beoplay Portal

Căști de lux pentru Xbox: Bang & Olufsen a lansat Beoplay Portal
Comentează 0

Cooperarea dintre Bang & Olufsen și Microsoft prinde contur cu noul Beoplay Portal. Cu ajutorul căștilor fără fir pentru jocuri, producătorul danez se adresează în principal proprietarilor Xbox Series X care sunt dispuși să investească 499 de euro într-un „sunet captivant”.

Bang & Olufsen este parte a Harman Internațional deținută de Samsung Electronics. Harman are mai multe mărci premium care includ printre altele pe Bang & Olufsen, JBL, Mark Levinson, AKG sau Infinity. Recent Bang & Olufsen a lansat căști wireless realizate din marmură naturală!

Chiar înainte de lansarea Microsoft next-gen console, compania Bang & Olufsen a anunțat propriile căști de lux pentru Xbox seria X pe. Căștile Bang & Olufsen Beoplay Portal sunt acum primul produs care apare sub eticheta „Designed for Xbox Limited Series”. În calitate de producător de hardware audio la prețuri ridicate, danezii încearcă să armonizeze designul, calitatea sunetului și caracteristicile de joc sub un singur acoperiș. Aparent cu succes, dar are prețul său. Conform site-ului german WinFuture, prețul noilor căști B&O Beoplay Portal este același cu cel al Microsoft Xbox Series X, la 499 euro.

Bang & Olufsen Beoplay Portal poate fi conectat la consolă, PC și smartphone-uri fără fir prin tehnologia fără fir Xbox 2.4 GHz, Bluetooth 5.1 (aptX) sau prin cablu prin USB-C. Are, de asemenea, funcții precum anularea activă a zgomotului (ANC), sunetul surround virtual prin Dolby Atmos pentru căști și optimizare pentru o latență relativ scăzută. B&O se bazează pe drivere de 40 mm cu magneți de neodim, care sunt încorporate într-o carcasă pentru urechi din aluminiu, piele, țesătură și spumă cu memorie. Setul cu cască pentru jocuri cântărește 282 de grame.

Bang & Olufsen Beoplay Portal folosește căști sensibile la atingere pentru a controla volumul și microfoanele. Acestea din urmă nu sunt adăpostite într-un braț pliabil clasic, ci sunt situate direct în carcasa căștilor. Durata de viață a bateriei este specificată până la 12 ore când utilizați Xbox Wireless și până la 24 de ore cu o conexiune Bluetooth pură.

Bang & Olufsen va oferi căștile Beoplay Portal în culorile Black Anthracite, Grey Mist și Navy începând cu luna mai 2021.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite