Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carnagiu în Portugalia: Zeci de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira VIDEO

Cel puţin 28 de persoane au murit, iar altele au fost rănite după ce un autocar care transporta zeci de turişti a căzut într-o prăpastie, pe Insula portugheză Madeira, informează publicaţia Diário de Notícias şi site-ul Noticiasaominuto.com.

Carnagiu în Portugalia: Zeci de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, pe Insula Madeira VIDEO
Comentează 0

UPDATE. Între cei 28 de răniţi anunţaţi iniţial, ”o femeie de naţionalitate străină” a sucombat rănilor, a anunţat medicul Pedro Freitas într-o conferinţă de presă. Astfel, numărul morţilor a ajuns la 29.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Cel puţin 28 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un autocar cu turişti germani s-a răsturnat, accidentul producându-se în Madeira, în apropierea oraşului Caniço, anunţă BBC.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona Caniço de Baixo din Arhipelagul Madeira. Un autocar care transporta zeci de turişti s-a răsturnat şi a căzut într-o prăpastie.

"Mai multe persoane au murit în accident", a transmis Poliţia, fără a oferi detalii.

Conform unor surse citate de site-ul Noticiasaominuto.com, cel puţin nouă persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în accident, unele fiind în stare gravă. La bordul autocarului erau circa 50 de persoane. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite