Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Capăt de drum pentru elevii claselor a XII-a de la German: ieri a avut loc festivitatea de absolvire

La Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad a avut loc, ieri, ceremonia de absolvire a elevilor de clasa a XII-a. 85 de absolvenți au pășit  pentru ultima data pe holurile liceului din postura de elevi. Alături de ei au fost la festivitate atât profesorii liceului, cât și părinții sau rude ale absolvenților.

Capăt de drum pentru elevii claselor a XII-a de la German: ieri a avut loc festivitatea de absolvire
Comentează 0

Liceul German s-a despărțit cu tristețe, dar și bucurie în același timp, de cinci clase de tineri absolvenți ai secților de limba germană (filologie și științe ale naturi) și limba română (filologie bilingv-germană, știinte ale naturii intensiv germană și științe ale naturii intensiv engleză).

„Vor urma noi provocări, noi vise. După plecarea voastră la noi vor rămâne amintirile, iar ele dau sens și culoare profesiei de dascăl. Vă recomand să vă lăsați călăuziți de cele trei valori universale: adevărul, binele și frumosul. Pentru ca viitorul să fie așa cum vi-l doriți și cum ni-l dorim pentru voi, trebuie să-l pregătiți din timp cu responsabilitate și luciditate. Sperăm că școala să își fi pus amprenta asupra voastră, sper să deveniți acei tineri pe care ni dorim, care vor promova cu succes tot ceea ce Liceul German v-a oferit în toată această perioadă”, le-a spus absolvenților directorul Mario Stoica.

Pe lângă profesori, li s-au adresat tinerilor absolvenți și vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea care a vorbit despre proiectele Aradului, dar și consilierul local Boca Bogdan care i-a îndemnat pe tineri să muncească pentru viitorul lor, să învețe ca mai apoi să se implice în comunitatea locală.

C.F.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite