Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ca în Evul Mediu: mamă și fiică violate și puse să defileze goale pe străzi (VIDEO)

Deşi ne aflăm în anul 2023, există însă locuri în care populaţia nu a depăşit încă gradul de civilizaţie al Evului Mediu, numit de mulţi Evul Întunecat din cauza cruzimii şi a lipsei de educaţie. Recent, înregistrare video care arată două femei defilând dezbrăcate în statul Manipur, din nord-estul țării, afectat de violente conflicte etnice, a stârnit indignare în India, scrie comisarul.ro.

Ca în Evul Mediu: mamă și fiică violate și puse să defileze goale pe străzi (VIDEO)
Comentează 0

Poliția a declarat că a deschis un caz de viol în grup și a arestat un bărbat, adăugând că și alte persoane vor fi reținute în curând, potrivit bbc.com.

Joi, sesiunea parlamentului de la Delhi a fost întreruptă, deoarece legislatorii au cerut o dezbatere pe această temă. De asemenea, premierul Narendra Modi a declarat că incidentul a "făcut de rușine India" și că "niciun vinovat nu va fi cruțat".

Violențele au aruncat Manipur, un stat indian pitoresc care se învecinează cu Myanmar, în agitație de mai bine de două luni.

Ciocnirile dintre membrii comunităților tribale majoritare Meitei și Kuki au dus la segregarea completă a acestora. Cel puțin 130 de persoane au murit și 60.000 au fost strămutate.

Cele două femei, mamă și fiică, care sunt Kukis, au fost violate de bărbați din grupul Meitei şi apoi obligate să defileze.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Sursa foto: GETTY IMAGES via bbc.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite