Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch SE 2 cu un nou design și un nou procesor

Apple Watch SE 2 cu un nou design și un nou procesor
Comentează 0

Un Apple Watch SE 2, un succesor al smartwatch-ului de gamă medie lansat în 2020, urmează să fie lansat de Apple în viitorul apropiat. Potrivit informațiilor publicate de site-ul german WinFuture, Apple Watch SE 2 va avea un afișaj Always-On-Display și cipuri îmbunătățite la interior. Cu toate acestea, prețul pentru noul smartwatch Apple ar trebui să crească.

De aproape doi ani, Apple Watch SE umple golul dintre actualul ceas inteligent, în prezent Apple Watch Series 7 și Apple Watch Series 3, care este încă oferit pentru sectorul entry-level. Astfel Apple ar trebui să lanseze în toamnă a doua generație a ceasului Watch SE. Acum, prin intermediul blogului iDropNews, avem o perspectivă asupra posibilului design, funcții, specificații, precum și prețul și disponibilitatea modelului Apple Watch SE 2 (2022).

Primul lucru și cel mai important, designul lui Apple Watch SE 2 nu ar trebui să se schimbe în comparație cu predecesorul său. Prin urmare, Watch SE 2 trebuie să se descurce fără cadrele de ecran mai înguste ale modelelor din seria 7. De asemenea, dimensiunile ar trebui să rămână neschimbate - 40 și 44 de milimetri. Actualul cip Apple S7, un afișaj Always-On-Display, funcții audio îmbunătățite și senzori ECG ar trebui să alcătuiască funcționalitatea Apple Watch SE în 2022.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, nu ar trebui să existe modificări, deși un afișaj permanent ar putea merge mână în mână cu o capacitate mai mare a bateriei. Până la 18 ore ar trebui să fie posibile cu o singură încărcare. De asemenea, sunt informații cu privire la posibila integrare a tehnologiei de încărcare rapidă, care până acum a fost disponibilă doar pe Apple Watch Series 7. În cele din urmă, este posibilă o creștere a prețului la cel puțin 299 USD, cel puțin în SUA. Nu se știe încă dacă Apple se va abate de la prețul entry-level (299 de euro) din Europa, mai precis din Germania.

Deocamdată, Apple nu ar trebui să aibă întârzieri cu lansarea acestui model din cauza crizei în curs de desfășurare a cip-urilor. Cu toate acestea, situația cu privire la pandemia de coronavirus rămâne tensionată. Prezentarea lui Apple Watch SE 2 este așteptată, dacă nu se schimbă ceva, în toamna lui 2022, probabil în septembrie.


Scrie un comentariu

trimite