Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ana Bot este numită pe o perioadă de două luni asistent medical șef al Dispensarului TBC

 Ana Bot este numită pe o perioadă de două luni asistent medical șef al Dispensarului TBC
Comentează 0

Aducem la cunoștința opiniei publice că doamna Ana Bot este numită, pe o perioadă de două luni, asistent medical șef al Dispensarului TBC, care își desfășoară activitatea pe Calea Victoriei, nr. 39-41 și nu asistent medical șef al secțiilor de pneumologie din strada Stephan Ludwig Roth!
Schimbarea asistentului șef din cadrul Dispensarului TBC s-a realizat în urma unei analize, efectuată de către Directorul de Îngriiri al SCJU Arad, în subordinea căruia se află asistenții medicali, analiză care a avut la bază o adresă semnată de majoritatea medicilor și asistenților medicali din cadrul Dispensarului TBC.
Ne aflăm în plină pandemie de COVID-19 la nivelul județului și nu considerăm că este momentul să facem politică sau să numim medici sau asistenți șefi în funcție de partidele din care fac parte.
După cum bine știți, în cadrul instituției avem angajați care fac parte din diferite partide însă, la nivelul spitalului preocuparea angajaților trebuie să fie calitatea actului medical și grija față de pacient – indiferent de partidul din care provin!

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite